Rólunk

Az Alfa Design története…

Gasparics Krisztián e. v. – Webdesigner

Weboldalak tervezésével, immáron 8 éve, 2011-ben kezdtem el foglalkozni. Eleinte hobbiszinten, majd hosszas tanulás és gyakorlatszerzés után egy londoni ügynökségnél dolgoztam távmunkában, mint szabadúszó webdesigner. Több éves munkatapasztalatot szereztem a cégnél, majd 2017-ben saját vállalkozást indítottam.

Az évek során leginkább a front-end vonalra specializálódtam, melyben az éppen aktuális, folyamatosan változó trendek követését, a modern és letisztult designt, illetve az egyszerű kezelhetőséget tartom leginkább szem előtt.

Elsősorban WordPress tartalomkezelő rendszerre készítek egyedi témákat. Ezen kívül statikus weboldalakat is tervezek, melyek általában egyedi motoroknak adnak később arculatot.

Erősségem a sitebuild, a tiszta és modern HTML, CSS és JS kód készítése, így a kódszerkezetem átlátható és kifejezetten gyors megjelenést tesz lehetővé a böngészőkben. Az optimalizálás napjainkban nagyon fontos, így a WordPress motor alatt szerzett ismereteimmel próbálom a lehető legjobban kihasználni és tökéletesíteni a weboldal működését, ezért igyekszem a legkevesebb bővítményt használni és egyedi megoldásokkal és tartalomtípusokkal dolgozni.

A webdesign mellett céges arculatokat és nyomdai grafikákat is tervezem, ahol szintén a trendek követését, a modern és minimal designt preferálom.

Az évek alatt számtalan projektben vettem részt, eddigi munkásságom alatt több mint 70 cégnek és magánszemélynek adhattam át a sikerhez vezető szolgáltatást.

Partnereink

Velük teljes a csapat

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com