Rólunk

Rólam és vállalkozásomról röviden

Gasparics Krisztián – Webdesigner és rendszergazda

Vállalkozásom, az Alfa webdesign több éve működik informatikai területeken. Több mint 5 éves szakmai múltal rendelkezem, mint rendszergazdai, mint designeri területen. Több évet töltöttem magyar és külföldi cégeknél is, azonban 2017-től szabadúszó vállalkozóként tevékenykedem.

Fiatal korom óta érdekel a grafika, a kreativitás, a számítástechnika világa. Évek alatt számtalan projekt­ben vettem részt, eddigi munkásságom alatt több mint 50 cégnek vagy magánszemélynek adhattam minőségi designeri szolgáltatást és több mint 200 sikeres szervizszolgáltatás köthető a nevemhez.

Szorosan együttműködöm ügyfeleimmel, több más szakterületeken is dolgozó kolléga (tartalomíró, marketinges, grafikus, programozó, fényképész, alkatrészellátó) is gyakran részt vesz egy-egy projet kivitelezésében, így ügyfeleink teljes körű kiszolgálást kapnak.

Fontosnak tartom a határidők betartását, és a minőségi munka átadását. Fő profilom többek között, a weboldal és webáruház készítés, arculat tervezés, mobiltelefon, laptop és számítógép szerviz.

Szervizszolgáltatás

Felsőszentmártonban és környékén

Minőségi szakszerviz a környéken élőknek.

A célunk, hogy Felsőszentmártonban és a környéken élők is minőségi szervizszolgáltatást kaphassanak, lakhelyükhöz közel.

Vállaljuk, Drávakeresztúr, Markóc, Drávafok, Teklafalú, Kétújfalú, Hobol, Bogdása, Sellye, Szentborbás, Lakócsa, Tótújfalú és Potony lakosságának mobilkészüléke, laptopja és számítógépe javítását.

Hamarosan ingyenes kiszállással!

Partnereink

Velük teljes a csapat

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com