Hálózatépítés – Otthoni és kisvállalati célokra

Hálózatépítés felsőfokon

Vezetékes és vezetéknélküli informatikai hálózatok kiépítése, otthoni és kisvállalati célokra

Napjainkban, mint magánszemélyként, mint vállalkozóként nagy fontossággal bír az internetes hálózat megfelelő kiépítése. Pontos tervezéssel, minőségi alapanyagokkal, esztétikus kivitelezéssel, egyedi igényeit szem előtt tartva dolgozunk.

Minden otthoni és vállalati környezetben más és más igényeknek kell megfelelni, így minden hálózatépítés egyedi megvalósítása szűkséges. Otthoni célokra elegendő lehet egy, vagy több megfelelő router, helyes beállítással, strukturált rendszerrel és kábelelvezetéssel. Kisebb irodák, vállalatok számára továbbá azonban, fontos lehet egy rack szekrény, switchel, akár több modem és/vagy router, valamint talán mégfontosabb lehet a kábelek és eszközök elvezetése, elrendezése.

A hálózatépítés folyamata


 • Pontos tervezés
  // A tervezési folyamatban igényeit szem előtt tartva, felmérést készítünk a legideálisabb megoldásokról és kivítelezésekről, anyag és költségszámítást végzünk.
 • Anyag és eszközbeszerzés
  // Minőségi hálózati kábelek, csatlakozók, aljzatok, modemek és eszközök beszerzése.
 • Eszközök elhelyezése
  // Rack szekrény, switch, modem és router elhelyezése és beállítása.
 • Kábelezés
  // Kábelek kihúzása, esztétikus elvezetése, a lehető legkevesebb anyagveszteséggel.
 • Üzembehelyezés
  // A csatlakoztatottni kívánt eszközök beüzemelése és a hálózat tesztelése.

Teljes csomagok


Otthoni “microhálózat” kiépítése – 8.000 Ft-tól

Amennyiben otthoni felhasználási célokora használja hálózatát és a lefedett terület nem haladja meg a 100m²-t, elegendő egy nagyteljesítményű router központi helyen való elhelyezése és helyes beállítása. A csomagba tartozik az internetmodemtől való kábelezés és csatlakozószerelés a routerig, a router elhelyezése, beállítása és vezetéknélküli (Wifi) hálózat beállítása, egy vezetékes csatlakozási pontig való kábelezés és csatlakozószerelés azonos helyiségben a routerrel. Mindezt kellő kábelelvezetéssel és esztétikus megoldásokkal.

Otthoni “nagyhálózat” kiépítése – 14.000 Ft-tól

Amennyiben otthoni felhasználási célokora használja hálózatát, azonban a lefedett terület meghaladja a 100m²-t és több megosztóberendezésre van szűksége elsősorban a megfelelő, stabil és gyors vezetéknélküli (wifi) hálózat használására, ajánlott ezen csomag választása. A “micro” csomagtól eltérően, itt továbbá a központi routertől való kábelezés és csatlakozószerelés egy további routerig, vagy megosztóberendezésig is a csomag része, a megfelelő beállításával és további 4db vezetékes kiépítés eltérő helyiségekbe.

Vállalati “kishálózat” kiépítése – 22.000 Ft-tól

Feltöltés alatt…

Vállalati “nagyméretű” hálózat kiépítése – 32.000 Ft-tól

Feltöltés alatt…Hálózati hibák diagnosztizálása, javítása, valamint hálózatok kiegészítése, pótlása, további eszközök beüzemelése és kábelek kihúzásában is tudunk segíteni.

részletes árak →

Az árak nem tartalmazzák az anyag és eszközköltésget!*
Az árak tartalmazzák a kábelelvezetés díját!*
További munkadíjat és órabéreket nem számolunk fel!*

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com