Webfejlesztés

A webfejlesztés fontossága

Egyedi weboldal és webáruház készítése

Ma már a weboldal egy sikeres vállalkozás alappillére. Minden webfejlesztés során fő törekvésem, hogy szem előtt tartsam a modern formavilágot, a funkcionalitást és nem utolsó sorban a tartalmat…

Fontos szempont még, hogy a weboldal alapelemei mint a logó, szín és formavilág is központi szerepet kapjon a tervezésnél. Az ügyfél igényeire összpontosítva, felesleges funkciókat nem hozzáadva alkotom meg a legideálisabb weboldalt. Ügyfeleimet elképzeléseit, saját ötletekkel, korszerű és naprakész megoldásokkal, a mai technikai feltételek megismertetésével segítem.

Miért fontos, hogy szakemberre bízza weboldala tervezését, újratervezését, vagy készítését?

 • Egy hozzáértő designer által készített weboldal csak hasznot termel, az oldal látogatói azt a forma és színvilágot, valamint tartalmat kapják meg, amit keresnek, könnyen kezelhető és átlátható környezetben.
 • Fontos szerepet játszik a keresőoptimalizálás is. Egy jó szakember már a terveknél, és később a kódolási folyamatoknál is elősegíti azt, hogy a keresőben is kiemelt helyre kerüljön weboldala és így könnyen rátalálhassanak.
 • A design mellett a funkciók helyes kiszolgálása is rendkívül fontos, melynek helyes kiválasztása aranyat érhet.
 • Elengedhetetlen a tiszta, érthető és strukturált szöveges tartalom, amelynek elkészítésében is számíthat ránk.

Hitvallásom, hogy munkámmal értéket képviseljek, ezért:

Megrendelés menete

 1. Szerződés aláírása és igények egyeztetése
  Szerződés aláírás napján azonnal egyeztetjük az igényeket, amelyek elfogadása és átgondolása után már indulhat is a tervezés és igény szerint domainnév igénylés
 2. Előleg fizetése
  A szolgáltatás összegének 50%-nak kifizetése
 3. Weboldal tervezése
  Design egyeztetés, színvilág kiválasztása, logó elfogadása (új logó tervezés), kulcsszó egyeztetés és egyéb részletek begyűjtése
 4. Tartalom bekérése
  Igény szerint megírjuk weboldala szöveges anyagát, vagy az összegyűjtött és megírt anyagot azonnal küldheti is nekem
 5. Weboldal kódolása
  Weboldal működőképes verziójának kódolása, saját szerveremen, tartalomfeltöltéssel
 6. Egyeztetés és elfogadás
  Projedt fejlesztési folyamatainak lázárása
 7. Fizetés
  Szolgáltatás árának 2. részlet kifizetése
 8. Csomag átadása
  Tömörített csomagban való átadás, vagy igény szerint beüzemelés
 9. Fél éves ingyenes karbantartás!
  Fél évig ingyenes weboldal karbantartás alapcsomag (mi tartozik a karbantartásba?)

Csomagok

Weboldal tervezés – 20.000 Ft-tól

Komplett weboldal megtervezése szerkeszthető PSD (Photoshop) formátumban, illetve képekben kimentve. Ebben a csomagban kizárólag tervet kap az ügyfél és nem működőképes weboldalt. Igény szerint szétdarabolva (képek, vektoros alakzatok) is megkapja a tervet, ez esetben az elemeket külön mappában találja. Ha szűkséges, mobil és tablet nézetet is készítek.

részletes árak →
Statikus weboldal készítés – 30.000 Ft-tól

Ebben a csomagban már komplett weboldalt kap, azonban nincs lehetősége admin panelből szerkeszteni az oldal tartalmát. Ezt a formátumot akkor ajánlom, ha egyedi motorra épül az oldal és a rendszer alá más szakember fogja beépíteni az általam készített tervet. Egyéb esetben nem ajánlom, hiszen a folyamatos tartalomfeltöltés és szerkesztés nagyon fontos.

részletes árak →
WordPress alapú weboldal készítés – 40.000 Ft-tól

Teljes működő weboldal, adminisztrációs felülettel ellátva. Blogok, bemutatkozó oldalak és kisebb webáruházaknak ajánlott. Nagyobb multisite esetében nem a legjobb választás. A WordPress napjainkban a legismertebb tartalomkezelő rendszer, tökéletes alapot nyújt az említett weboldalak kiszolgálásában. Gyors, egyszerű és könnyedén bővíthető különböző bővítményekkel.

részletes árak →
WooCommerce alapú kiswebáruház készítés – 90.000 Ft-tól

Kisebb webáruházaknak ajánlott, hiszen gyors, könnyen kezelhető, valamint tökéletesen kezeli a termékkategóriákat és termékeket egyaránt. Fizetési és szállítási funkcióban is megfelelő.

részletes árak →
PrestaShop alapú nagywebáruház készítés – 170.000 Ft-tól

Abban az esetben ha nagyobb termékcsaláddal rendelkezik, széles kategóriákban árusít termékeket, ha több szállítási és fizetési módot szeretne, valamint pontos statisztikát és különböző egyedi funkciókat, mindenképp a PrestaShop csomagra van szűksége. Bármilyen elképzelés megvalósítható a motoron belül.

részletes árak →
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com